Loco-burgemeester Reiny Kuiper feliciteert Rieks en Liesbeth Zijlstra

Foto: Gemeente Pekela

NIEUWE PEKELA – Rieks en Liesbeth Zijlstra uit Nieuwe Pekela werden woensdag door de gemeente in de bloemetjes gezet. Dat was vanwege de viering van hun 60-jarig huwelijk. In huiselijk sfeer werd met loco-burgemeester Reiny Kuiper en Samen voor Pekela-raadslid Grietje Smit een gebakje gegeten.

Rieks (87) afkomstig uit Onstwedde en Liesbeth (77) uit Nieuwe Pekela leerden elkaar kennen in aan de Tilstraat Nijpekel. De vlam sloeg meteen in de pan en de liefde ging nooit meer over. Inmiddels hebben Rieks en Liesbeth drie zoons, vier kleinkinderen en een achterkleinkind.

Rieks had in zijn leven tig baantjes, waaronder bij de gemeente Oude Pekela. Maar ook bij de Grondmij. En dat vervult hem nog altijd met trots. ‘Wie hebben de wegen hier in Pekel aanlegt. Kin naait mooier toch..’

Door gezondheidsproblemen gaat nu alles niet zo makkelijk meer. Maar de liefde voor elkaar is er niet minder om.

Info en foto: Gemeente Pekela

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.