Onderzoek naar schietincident op Vismarkt in Groningen

Foto: Hemmo Kuiper

GRONINGEN – De politie doet onderzoek naar een schietincident, dat op woensdagavond 17 april plaatsvond bij de Vismarkt in Groningen. Een 23-jarige man uit Sappemeer raakte gewond. Er is nog geen aanhouding verricht.

De politie kreeg rond 20:50 uur een melding van een conflict op de Vismarkt. Als snel kregen ze informatie dat daarbij ook zou zijn geschoten. Bij de Vismarkt troffen agenten de gewonde 23-jarige man uit Sappemeer aan. Hij is ter plaatse behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie is direct na het incident begonnen met sporenonderzoek. Ook hebben agenten gesproken met meerdere mogelijke getuigen. Het is nog niet bekend wat de toedracht van het schietincident is geweest.

Heeft u tips?
De politie komt graag in contact met getuigen van het conflict en het schietincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Was u in de buurt van de Vismarkt rondom het tijdstip van het incident? Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Of bent u wellicht in het bezit van beelden waarop iets verdachts te zien is? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie Groningen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.