Podiumplaatsen in Stiens voor Judo Tan Ren Jutsu

Foto ingezonden door Ronnie Grave


STIENS – Bij het15e Friese Masters toernooi wist Judo Tan Ren Jutsu vijf medailles in de wacht te slepen.

Afgelopen zaterdag 20 maart werd er in Stiens het 15e Friese Masters toernooi georganiseerd. Een sterk toernooi met veelal grote poules. Er werd met een dubbele eliminatie gespeeld. Judo Tan Ren Jutsu was hier aanwezig met een aantal wedstrijdjudoka’s. Het niveau was erg hoog wat mooie, spannende maar vooral sterke wedstrijden opleverde.


Goud: Sander Schipper
Zilver: Linn Koster
Brons: Janniek Pool, Heleen Pool en Tom van der Hart


We zijn weer een ervaring rijker en nemen punten mee naar de volgende trainingen. Coach Luciano Sidin was tevreden over de inzet van alle judoka’s Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op judotanrenjutsu.nl en volg ons social media

Ingezonden door Ronnie Grave

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.