Camping Wedderbergen opent groot indoor speelparadijs

Foto: Mazzelmoaze

WEDDERBERGEN – Zaterdag 27 april opent Camping Wedderbergen hun spiksplinternieuwe indoor speelparadijs. Deze interactieve indoor speeltuin is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.   

Het speelparadijs bevat o.a. 6 glijbanen, een klimvulkaan, 2 trampoline zones, 2 legoblokken zones, klimwanden, touwparcours, een powertower, interactieve spellen en een peuterzone. Nooit hoeft een kind in Groningen zich (tijdens de regen) nog te vervelen; dit speelparadijs staat garant voor úren speelplezier! Tijdens de meivakantie van 27 april t/m 5 mei is het indoor speelparadijs alle dagen geopend van 11.00 tot 20.00. Extra leuk: tijdens het feestelijke openingsweekend ontvangen alle kinderen een klein presentje!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.