Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Börger

Rond half zes gistermiddag botsten op de kruising Waldstraße – Hauptstraße een Opel Astra en een Opel Insignia tegen elkaar. Het ongeluk gebeurde doordat de 45 jarige bestuurder van de Opel Insignia de Opel Astra bij het passeren van het kruispunt over het hoofd zag. Bij de aanrijding raakten alle vijf inzittenden, in de leeftijd van 20 tot 31 jaar, van de Opel Astra gewond. De veroorzaker van het ongeval bleef ongedeerd. De schade wordt op 10.000 euro geschat.

Meppen

Gisteravond is tussen 19.00 en 20.00 uur aan de Gusbergstraße, tegenover de fietsenstalling, een zwarte VW Passat Combi aangereden. De dader is onbekend.

Vrijdagavond is tussen 17.00 en 20.00 uur op de parkeerplaats van een fietsenzaak aan de Burgstraße in Meppen een zwarte Audi A3 beschadigd. Dit vermoedelijk tijdens het openen van een autodeur gebeurd.

Getuigen worden verzocht de politie van Meppen te bellen.

Bunde

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat op 3 mei om 10.50 uur op de Industriestraße plaats vond. Een 77 jarige vrouw wou met haar e-bike de weg oversteken, maar kon dit niet via de fietsoversteekplaats doen, omdat daar een auto met aanhanger op het verkeer stond te wachten. Toen de vrouw de auto passeerde verloor ze de controle over haar fiets en botste tegen de auto. Ze werd gewond naar het ziekenhuis van Leer gebracht. De auto raakte licht beschadigd. De bestuurder is doorgereden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.