Stem vrijdag af op De Vroege Vrijdagavond Show, die volledig in het teken staat van het Eurovisie Songfestival

Foto: Marco Wesseling

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Op vrijdagavond 10 mei, tussen 18:00 en 20:00 uur, kun je op Radio Westerwolde genieten van een speciale editie van ‘De Vroege Vrijdagavond Show’. Deze twee uur durende uitzending staat volledig in het teken van het Eurovisie Songfestival.

Je hoort een mix van liedjes uit verschillende landen en tijdperken van het festival. Het wordt een kleurrijke reis door de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival, met muziek die emoties oproept en grenzen overstijgt. Dus stem af en laat je meeleven op deze betoverende muzikale reis!

De presentatie en samenstelling is deze avond in handen van o.a Marco Wesseling.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.