Tweede ronde internationaal NK Ovalracing op de Polderputten

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Vandaag stond traditiegetrouw de 2e ronde van het int. NK Ovalracing op het programma.

Na een succesvolle openingswedstrijd tijdens Pasen zorgden de races weer voor spanning en spektakel. Voordat de Rookie Rods, de instapklasse binnnen het ovalracen, aan hun strijd om de Gouden Helm Trofee konden beginnen, startte de Daf club, die was neergestreken op Camping Moekesgat, hun toertocht met een paar rondes over het circuit.

Naast de Rookie Rods verschenen ook de SuperRods, de Juniorenklasse, de 2.0 HotRods, de National HotRods, de coureurs voor de BMW Cup en Standaard 2000 aan de start. De Saloonstox waren aanwezig als gastklasse.

Foto’s: Gerda Boejing en Altjo Wubbema, klik hier voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.