Valkemasport voorziet Nils Eggens van voetbalschoenen

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – FC Groningen speler Nils Eggens werd gisteren door Valkemasport in Veendam voorzien van de nieuwste Nike Mercurial Superlfy Elite voetbalschoenen.

“Wij staan achter jeugdspelers en zijn al jaren bezig om ze hierin te ondersteunen. Ferdi Görgülü, agent van Nils Eggens, kwam met de vraag of er mogelijkheden waren om samen te werken. Nils is zo’n speler die veel kan betekenen voor het voetbalniveau in de regio. Hiervoor zijn we dan ook bereid en voorzagen hem dan ook van de nieuwste Nike Mercurial Superfly Elite voetbalschoenen”, aldus Gerben Swarts

“Wat zou er nou mooier zijn als hij vrijdag mag invallen tegen Roda JC en met deze schoenen de winnende goal mag maken voor promotie naar de Eredivisie! Dan zit daar wel een mooi tintje Valkema aan vast!” aldus Gerben Swarts van Valkemasport.

Nils gaf aan zich zeer vereerd te voelen met deze benadering en de mooie schoenen. “Ik wil Valkema en Ferdi enorm bedanken en hoop op een mooie, lange samenwerking”, aldus Nils Eggens, die aangaf zin te hebben om er vrijdag een mooi feest van te maken in de uitverkochte Euroborg.

Bron en foto: Peter Panneman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.