R.K. Bonifatiusschool in Ter Apel viert 100 jaar bestaan

Foto: Johan de Boer


TER APEL – De R.K. Bonifatiusschool in Ter Apel pakt groots uit in verband met het 100-jarig bestaan! Dit heuglijke feit zal gevierd worden op zaterdag 8 juni. In de aanloop naar dit jubileum zullen nog tal van activiteiten plaatsvinden.

De dag zelf zal beginnen met een eucharistieviering in de kerk met aansluitend een gezamenlijke lunch in het parochiehuis (opgave noodzakelijk). In de middag is de school geopend en is iedereen die geïnteresseerd is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Aan de hand van foto’s zullen de afgelopen 100 jaren worden tentoongesteld. De school is (gratis) te bezoeken van 12:30 tot 17:00 uur.

Feestavond – Reünie
Zaterdagavond is het feest vanaf 20.00 in het Beachhouse bij Moekesgat. Een avond om elkaar te ontmoeten, bij te praten en natuurlijk om een feestje te vieren. De muziek voor deze avond zal verzorgd worden door DJ Lars en Flitzzz!


“Het programma op zaterdag 8 juni is voor oud-leerlingen, (oud-)leerkrachten/bestuursleden en iedereen die zich verbonden voelt met onze school” vertelt directeur Jeannette Sinot vol enthousiasme. “Ik ben sinds dit schooljaar als directeur aan de Bonifatiusschool verbonden, maar in 1994 ben ik hier begonnen als juf van groep 3. Hoe leuk is het dan om al die oude bekenden weer te ontmoeten tijdens de reünie? Mijn collega’s en ik kijken er erg naar uit”.


De jubileumcommissie is al drukdoende om tal van activiteiten te organiseren in de aanloop naar het jubileum voor de kinderen die nu op school zitten en om er geslaagde dag van te maken op zaterdag 8 juni.


Kaartverkoop
Voor zowel de gezamenlijke lunch als de reünie zijn de kaarten online te koop. “De kaartverkoop is inmiddels gestart en we hebben gemerkt dat zich al veel geïnteresseerden hebben opgegeven” aldus Jeannette. Wil je er ook bij zijn? Dan kun je je kaarten online bestellen via eventree.nl. Wees er snel bij want vol = vol.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.