Diaconieën Bellingwolde, Blijham, Vriescheloo en Wedde organiseren fietstocht om geld in te zamelen voor het Kinderhotel

Foto: Catharina Glazenburg

WEDDE – De diaconieën van Bellingwolde, Blijham, Vriescheloo en Wedde organiseren ook dit jaar weer een fietstocht voor het goede doel. Het doel is het kinderhotel in de Burcht in Wedde Daar kunnen kinderen die nooit met vakantie kunnen, een korte vakantie vieren.


We starten op zaterdag 25 mei om 13.30 uur vanaf de Burcht in Wedde U kunt kiezen uit 2 afstanden één van 33 km en een ingekorte van 25km. Vanaf de Burcht via een omweg langs Onstwedde. Onderweg zijn er vragen over wat je onderweg allemaal ziet. Er wordt een rustpauze ingelast waar uitgerust en gedronken en gegeten kan worden. Langs een mooie route eindigen we weer bij de Burcht. Daar krijgt u ook nog een hapje en een drankje aangeboden. Kunt u niet mee fietsen, dan kunt u de fietsers aanmoedigen en eventueel het doel sponsoren.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.