MSK Heren 1 bekerkampioen 2de klasse Noord

Foto ingezonden door Jasper Schepers

MUSSELKANAAL, WOLVEGA – Zaterdag werd MSK Heren 1 bekerkampioen in de tweede klasse Noord.

Zaterdag was de finale van de bekercompetitie 2e klasse noord tegen heren 1 van En bloc uit Veenoord. De 11 spelers van heren 1 en de totaal 40 supporters stapten al vroeg de bus in met een lekker
muziekje, om alvast aan de feeststemming te wennen.

Na anderhalf uur kwamen de spelers en supporters aan in het Friese Wolvega. In de 1e set moesten de heren van Musselkanaal nog erg wennen. Het was erg onrustig in het veld en iedereen met gespannen
gezichten. Maar niks bleek minder waar, de mannen pakten de draad weer op en sleepten de 1e set binnen met 25-20.

De mannen gingen vol goede moed de tweede set in, want zie je wel. Ze kunnen het toch gewoon! Dit lieten ze dan ook ruimschoots zien: met plezier, gedrevenheid, enthousiasme en motivatie sleepten ze de tweede set ook binnen met een stand van 25-15.

De welbekende 3e set is voor de heren altijd een kantelpunt, dit werd ook gezegd door 1 van de coaches aan de kant. Houd je verstand erbij en ga gewoon door met wat je in de 2e set hebt laten zien! De mannen mochten het veld weer in, en maakten het behoorlijk spannend.

Ondanks de achterstand die in deze set was opgelopen, wisten ze wel weer bij te komen en pakten ze door. De spanning voelde je aan de kant maar ook was het te zien aan de supporters in het publiek. De beker was nu wel heel dichtbij. En ja hoor, de derde set werd gewonnen met 25-23 door MSK. De heren zijn hiermee bekerkampioen Noord! De ontlading was ook groot bij de heren en uit het publiek moesten een aantal zelfs een traantje weg pinken. Het feest kon nu echt beginnen!

De avond werd vervolgd bij de Wokky Wokky waar ze geweten hebben dat de heren de finale gewonnen hadden! Na een goede bodem te hebben gelegd werd er een deurtje verder bij Feestcafé de Gelegenheid
gekeken, waar er nog een mooi feestje plaats vond.

Komend seizoen start MSK Volleybal met twee herenteams. De heren van heren1 spelen in de 1e klasse en heren 2 speelt in de 2e klasse. Vind je het leuk om de heren te versterken? Dan ben je altijd van harte
welkom om een keer mee te trainen. Neem hiervoor contact op met info@mskvolleybal.nl of neem een kijkje op de website https://mskvolleybal.nl.

Voor ons allen zit het volleybalseizoen er bijna op. We trainen nog tot 5 juni in Sporthal de Veenhorst en daarna gaan we nog voor de geïnteresseerde leden beachvolleyballen op woensdagavond en vrijdagavond  op de beachvolleybalvelden bij Zwembad de Horsten in Musselkanaal.

Ingezonden door Jasper Schepers

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.