Pekelder Boys traint straks weer met droge voeten

Foto: Gemeente Pekela

NIEUWE PEKELA – De gemeente Pekela laat het trainingsveld van Pekelder Boys renoveren.

De drainage van het veld en de doorlaatbaarheid van de grond was zo slecht dat er bij overvloedige regenval grote plassen op het veld komen te staan. Daardoor kon er weinig worden getraind. Het bestuur van de voetbalclub trok bij de gemeente Pekela aan de bel. Die besloot het veld te laten renoveren.

Inmiddels zijn de werkzaamheden in volle gang. Er wordt een nieuwe drainage aangelegd. Hiermee moet de wateroverlast voorbij zijn. Als alles goed gaat, kan er voor het nieuwe voetbalseizoen weer getraind worden door de ‘Boys’.

Bron en foto’s: Gemeente Pekela

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.