Stichting Kinderactiviteiten Pekela organiseert sprookjestocht in Pekelderbos

Foto: Catharina Glazenburg (archieffoto)

PEKELA – Op zaterdag 22 juni tovert Stichting Kinderactiviteiten Pekela het Pekelderbos wederom om tot een magisch sprookjesbos. 

De sprookjestocht is een leuke combinatie tussen een speurtocht en kinderentertainment. De kinderen lopen, samen met hun ouders/verzorgers, in groepjes (max 7) een uitgestippelde route door het bos en krijgen verschillende vragen en opdrachten voorgeschoteld. Onderweg komen de kinderen de mooiste decoraties en al hun favoriete sprookjespersonages tegen die graag tijd maken om te knuffelen en/of op de foto gaan.

Het groepje dat alle vragen en opdrachten het beste heeft gemaakt, maakt kans op mooie prijzen. 

Ga jij mee op een magisch avontuur? Meld je dan snel aan en laat je betoveren. Deze activiteit is geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelden kan via de website: www.kinderactiviteitenpekela.nl/sprookjestocht 

Vol=vol! 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.