Twee inwoners Pekela krijgen Nederlandse nationaliteit

Foto: Gemeente Pekela

OUDE PEKELA – Vanmiddag werden tijdens een naturalisatieceremonie mevrouw Akberet Kahsay Teweldeberhan, geboren in Weki Duba Ethiopië en mevrouw Sanaa Hamdan, geboren in Tyre Libanon gefeliciteerd door locoburgemeester Ellen van Klaveren met het verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit. Tijdens de ceremonie legden zij een verklaring van verbondenheid met Nederland af. Daarmee beloven zij de vrijheden en rechten die bij het Nederlanderschap horen te respecteren en de plichten te vervullen.

Een naturalisatieceremonie is het laatste onderdeel van het proces om de Nederlandse nationaliteit te krijgen. Allemaal gefeliciteerd!

Bron en foto’s: Gemeente Pekela

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.