Buggy liefhebbers maken puzzelrit door Westerwolde

Foto: Jan Glazenburg

ONSTWEDDE, WESTERWOLDE – Vandaag maakten bezitters van buggy’s een puzzelrit door Westerwolde.

Op het evenemententerrein aan de Onstwedderweg zijn dat weekend honderden buggy’s uit Zwitserland, België, Engeland, Duitsland, Denemarken en natuurlijk Nederland te vinden. Het thema is: filmsterren en superhelden. Het evenement wordt georganiseerd door de Algemene Buggyclub Nederland.

De buggy’s kwamen gisteren aan. Op het programma staan onder anderen een puzzelrit, spellen, feest in de tent en kindervermaak. De buggy’s verlaten op Tweede Pinksterdag na het ontbijt Vlagtwedde weer.

Klik HIER voor onze reportage van vrijdag.

Foto’s: Jan Glazenburg en Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.