Veel animo voor de open dag van de Mantelzorgwoning in Vriescheloo!

Foto: Jan Glazenburg

VRIESCHELOO – Vele tientallen belangstellenden hebben zich vandaag laten informeren over de mogelijkheden van een mantelzorgwoning. Maxime Boehle-van Gestel en Frank Möller van Domuscura, woningen met zorg, hebben de belangstellenden alle aspecten en mogelijkheden van een mantelzorgwoning, tijdens de open dag, kunnen toelichten.


Domuscura levert mantelzorgwoningen door heel Nederland.
Dat bleek ook wel uit de bezoekers, natuurlijk inwoners van Westerwolde, de rest van Groningen, maar ook uit bijvoorbeeld Gelderland, hebben de open dag in Vriescheloo bezocht. Het was een stralende dag en de meeste bezoekers hebben op het ingerichte terras nog even gebruik gemaakt van een drankje. Dat ging er wel in met het warme weer.


Heeft u de open dag gemist en heeft u toch interesse in een mantelzorgwoning. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Domuscura.

Voor de mogelijkheden en regels voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in Westerwolde, kijk op: https://www.westerwolde.nl/mantelzorgwoning.

Ingezonden

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.