Acht dagen vertier in Onstwedde

Foto: Johannes Velthuis

ONSTWEDDE – In Onstwedde is het van 29 juni tot en met 6 juli feest.

Binnenkort barst in Onstwedde de feestweek weer los. Dit begint op zaterdag 29 juni en eindigt met een groot feest op zaterdag 6 juli. Er zijn activiteiten voor kinderen, een tentdienst, de Onstwedderomloop, fietsdriedaagse, jaarmarkt, ouderenmiddag, bingo, muziek en kermis. Dit alles wordt georganiseerd door Handelsvereniging Onstwedde en Jeugdsoos de Boerderij.

Op zaterdag 29 juni begint de feestweek met de Alleskunners.

In de ochtend is er Alleskunners voor kinderen. Zit jij in groep 5 t/m groep 8? Dan mag je meedoen! Teams moeten bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Heb jij zin om met vrienden of vriendinnen mee te doen? Geef je snel op!

In de middag is er Alleskunners vanaf 12+. Ook hier geldt dat er minimaal 4 tot maximaal 6 personen in een team zitten. Aanmelden kan via: https://linktr.ee/jsdb

Op zondagavond 30 juni is er een tentdienst. De dienst vindt plaats in de tent. Iedereen is van harte welkom!

Onstwedder Omloop

Op 1 juli 2024 kun je deelnemen aan de Onstwedder Omloop.

De Omloop is een gezellig hardloopevenement waarbij het parcours van 2,5 km start nabij de Brink aan de Dorpsstraat, door het park en langs de ijsbaan gaat. Met 4 afstanden – 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km – kun je kiezen welke afstand jou het beste past. Onderweg word je aangemoedigd door de toeschouwers.

Prijzen worden uitgereikt aan de top 3 dames en heren op zowel de 5 km als de 10 km.

Daarnaast heeft de Handelsvereniging, ook dit jaar weer, Diamantbonnen beschikbaar gesteld voor de eerste 3 Onstwedders dames en heren op de 10 km.

Dit jaar wordt ook een prijs uitgereikt aan de eerste 3 jongens en meisjes (t/m 17 jaar) uit Onstwedde op de 5 km. De prijs blijft nog een verassing.

Voor-inschrijving is mogelijk tot en met 27 juni via https://inschrijven.nl/form/2024070124002-nl
Voor elke 50ste inschrijver is er een VVV-bon t.w.v.. €10,- beschikbaar.

Fietsdriedaagse

Dinsdag 2 juli, donderdag 4 juli en vrijdag 5 juli is er een fiets 3 daagse voor jong en oud. Inschrijven kan bij Snackbar ’t Wold tussen 16:00 uur en 19:00 uur.

Megabingo

Dinsdagavond 2 juli is het tijd om lekker te bingoën. Dit is in de feesttent. Aanmelden kan via: https://linktr.ee/jsdb

Jaarmarkt

Woensdag 3 juli is het weer tijd voor de jaarmarkt. Dit is van 13.00 tot 21.00 uur.

Ouderenmiddag

Op donderdagmiddag 4 juli staat er een ouderenmiddag op de planning. Een muziekbingo met medewerking van het shantykoor Stormwind! Start 14.00 uur.

Gein op het plein, donderdag 4 juli 18.30 uur

Twee jaar op een rij werd Fiets ‘m erin georganiseerd en dit was zeer geslaagd! Zoiets kan dan ook zeker niet ontbreken in de feestweek. Tijd voor een nieuwe variant: Gein op het plein! Rijd met de skelter van de baan en ga voor de snelste tijd! Aanmelden kan via: https://linktr.ee/jsdb

Kindermiddag

Op vrijdagmiddag 5 juli is er een kindermiddag. Kom gezellig langs in de tent waar je onder andere kunt schminken, knutselen, spelletjes kunt doen of lekker kunt dansen!

Feestavond met DJ Elibo en DJ Rik Bieze

Op vrijdagavond 5 juli het weekend beginnen met een heerlijk avondje met DJ Elibo en DJ Rik Bieze.

Kaarten kopen? Klik op deze link: https://www.onlineticketsverkopen.nl/winkel/2690 of bij Jeugdsoos en Snackbar ’t Wold. Als je kaarten wilt voor de vrijdag- en zaterdagavond kun je een combiticket kopen . Deze zijn online niet verkrijgbaar.

Terrassenmiddag zaterdag 6 juli vanaf 14.30 uur.

Zaterdagavond 6 juli komt Fantix de tent op zijn kop zetten.

Aanvang 20.30 uur. Voor kaarten zie info bij 5 juli.

Hieronder vindt u alle informatie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.