André Hateboer opent 10e editie van het Blauwestad Judotoernooi op MFC De Hardenberg

Foto ingezonden door Ronnie Grave

FINSTERWOLDE – Zaterdag 18 mei werd, tijdens een stralend zonnetje, het 10e Blauwestad Judotoernooi gehouden in sporthal van MFC De Hardenberg te Finsterwolde. Het toernooi werd geopend door de heer André Hateboer.

Het 10e Blauwestad Judotoernooi en opstaptoernooi wordt al 10 jaar georganiseerd door St. Judoschool Tan-Ren-Jutsu Oost-Groningen. Een groot toernooi voor de gevorderde wedstrijd judoka met daarnaast voor de beginnende judoka, een zogenaamd opstaptoernooi. Op 6 matten en in 5 blokken werd er de hele dag gestreden om de mooie bekers en herinneringen. Er was een prijs voor iedereen.


Het toernooi had meer dan 370 judoka’s, 70 vrijwilligers, vele coaches en 16 Judo Bond Nederland scheidsrechters. Mede dankzij alle vrijwilligers van Judo Tan-Ren-Jutsu en MFC De Hardenberg is dit toernooi weer een enorm succes geworden. Judo “meer dan sport“ werd op dit toernooi weer dik en vet onderstreept en zo was het ook. Op naar de volgende editie van Het Blauwestad Judotoernooi op 17 mei 2025.


Voor meer informatie, 3 gratis proeflessen en locaties kijk op judotanrenjutsu.nl en like onze facebook pagina.

Ingezonden door Ronnie Grave

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.