CBS De Vossenburcht in actie voor ‘Spieren voor spieren’

Foto: CBS De Vossenburcht

WINSCHOTEN – Tijdens de Koningsspelen die onlangs werden gehouden, hebben de leerlingen van de Vossenburcht zich flink in het zweet gejaagd. De leerlingen hebben meegedaan aan een spelletjescircuit en er werd een sponsorloop gehouden waarbij de opbrengst ten goede komt aan de stichting ‘Spieren voor Spieren’. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte, met als ultieme doel het verslaan van spierziektes bij kinderen.

Onder luid gejuich van ouders, verzorgers en andere familieleden en vrienden hebben de leerlingen van de Vossenburcht zich met hun spieren ingezet om geld op te halen voor dit goede doel. En dat is gelukt, er werden flink wat rondjes om de school gerend. Inmiddels is de opbrengst bekend, de leerlingen hebben samen maar liefst € 4.139,25 opgehaald, een fantastisch resultaat!

Ingezonden door CBS De Vossenburcht

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.