Opnames programma Denkend aan Holland in Westerwolde

Foto: Jan Doornkamp

WESTERWOLDE – In Westerwolde vinden dit voorjaar opnames plaats voor het programma Denkend aan Holland van Omroep MAX.

De voorbereidingen van Denkend aan Holland zijn in volle gang. Het krijgt al mooi vorm. Het proefvaren is geweest. Ze hadden er prachtig weer bij. Hopelijk is het tijdens de opnamedagen ook zulk mooi weer. Dan komt de regio helemaal prachtig tot zijn recht.

Er valt in ieder geval genoeg te zien en beleven voor André van Duin en Janny van der Heijden. Behalve kennismaking met streekproducten van lekkernijen mogen zij een kanon afschieten in Bourtange. Het belooft een hilarische uitzending te worden. De aflevering zal waarschijnlijk in augustus worden uitgezonden. (Bron: ZO Groningen)

Enige tijd terug meldde Brasserie Veendiep in Vriescheloo dat op vrijdag 24 mei André van Duin en Janny van der Heijden daar langs zouden komen voor de televisie opnames van het programma. “We waren enorm blij en trots met het feit dat de productie onze locatie had uitgekozen, echter blijkt er intern bij Omroep Max sprake te zijn geweest van een miscommunicatie waardoor er mogelijk kans is van een grote toestroom aan belangstellenden. Dit heeft geleid tot annuleren van de opname dag, erg jammer. Maar we moeten het er mee doen”, aldus Brasserie Veendiep op Facebook.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.