Muziek Aan’t Waoter en 10 Jaar Veenvaart in Emmer-Compascuum

EMMER-COMPASCUUM – Dit jaar worden festiviteiten in het centrum van Emmer-Compascuum in het kader van “10 Jaar Veenvaart” in combinatie met het jaarlijkse “Muziek Aan’t Waoter” op 6 & 7 juli georganiseerd. Omdat dit jaar de Veenvaart alweer 10 jaar bestaat, moet dit gevierd worden.

Zaterdag 6 juli

Op de zaterdagochtend wordt van 10:30 tot 12:00 uur de spelactiviteit “Spijkerbroekhangen” boven het Hoofdkanaal bij de Muziekkoepel georganiseerd. Er is sprake van drie categorieën. Namelijk jeugd, vrouwen en mannen waarin in elke categorie € 150,- is te winnen. ’s Middags is er van 14:00 tot 17:00 uur “Compas Got Talent”, gepresenteerd door een hilarisch duo. Wederom zijn ook hier weer geldprijzen te winnen, 1e prijs € 150,-, 2e prijs € 100,- en 3e prijs € 50,- . Aansluitend aan het eind van de middag start een DJ met allerhande muziek voor jong en oud. In het begin van de avond zal rond 20:00 uur de DJ afgewisseld worden met livemuziek. De hoofdact later in de avond is niemand minder dan Dilana Smith met haar geweldige band. Het voorprogramma wordt verzorgd door Danny Sulman. Dit alles voor een muzikale sfeervolle zomer namiddag en zomeravond op 6 juli rondom de koepel in het mooie centrum van Emmer-Compascuum.

Zondag 7 juli

De tweede dag zullen op dezelfde locatie diverse Shanty-koren tussen 11:00 en 17:00 uur op ook sfeervolle wijze hun muzikale activiteiten ten gehore brengen. Hiermee is het weekend in het kader van “10 jaar Veenvaart” en het jaarlijkse “Muziek Aan’t Waoter” afgesloten. Dit alles is gratis toegankelijk. 

Dus wil je meedoen aan het “Spijkerbroekhangen” of op het podium jouw talenten tonen? Dan kun jij je opgeven door contact op te nemen met Hans Herder (06-15502515) of Klaas Veenhoven (06-11416179). Je kunt ook een mail sturen naar stichtingspec@gmail.com

Voor meer informatie kijk op www.stichtingspec.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.