Borduren en mediteren in atelier ‘Goldjebloum’ te Sellingen

Foto: Wilma Mencke

SELLINGEN – Borduren is meditatief, bewezen bloeddruk- en stressverlagend, dus goed voor de mens! Op zaterdag 1 juni is er weer een ‘Borduur-cirkel’ in atelier Goldjebloum te Sellingen.  Tijd 13.30 – 16.30 uur

Deze is tweeledig; De workshop ‘Natuurlijk voortborduren’ biedt de mogelijkheid op een voorgeprint borduurwerk  onder begeleiding te gaan borduren. Er is inmiddels keuze uit vijf voorstellingen uit de natuur. Zo’n borduurpakket, ( incl. de print op canvas, bijpassende borduurgarens, naalden enz.) kun je op die middag aanschaffen. (zie foto)

De tweede optie is dat je nu ook met een meegebracht eigen borduurwerkje kunt aanschuiven.  Je neemt dan alle materialen zelf mee. Onder het genot van ‘huisgemaakte heerlijkheid’ met o.a. koffie/thee èn de gezelligheid van mede handwerkers borduur jij rustig verder.

Meer informatie op https://www.goldjebloum.nl/borduur-cirkel 

Aanvang 13.30 uur met koffie/thee. Kort na 16.00 uur nemen we gezamenlijk een afsluitend drankje

Opgave voor 30 mei via goldjebloum@gmail of een appje naar 06 44870063, Wilma Mencke, Sellingen.

De maandelijkse meditatie-avond is deze keer op 3 juni in atelier ‘Goldjebloum’ te Sellingen. Deze begint om 19.30 uur met een kopje thee. We sluiten in stilte af, zo’n drie kwartier later.

Wat kun jij verwachten?

Aandacht voor onze ademhaling, ons hart, stilte, soms muziek en ook visualisatie kan aan bod komen. Elke meditatie die we telkens samen doen is uniek. Meditatie-ervaring is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden (donatie is welkom)

Opgave via goldjebloum@gmail.com of een appje naar 06 44870063 Wilma Mencke, www.goldjebloum.nl 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.