Manning Dakbedekking BV kledingsponsor van FTC Musselkanaal

Foto: Bep Rook

MUSSELKANAAL – Manning Dakbedekking BV, al jaren hoofdsponsor van de Bruintje Beer Tocht georganiseerd door Fiets Tour Club Musselkanaal, heeft zich de komende 3 jaar als kledingsponsor aan deze fietsclub verbonden.


“Door de prettige samenwerking met deze fietsclub bij het organiseren van de Bruintje Beer Tocht was ingaan op het verzoek om shirtsponsor te worden niet moeilijk voor ons. Natuurlijk speelt ook mee dat wij zelf uit Musselkanaal komen aldus Jacqueline en Marcel Manning”.


Als vereniging zijn wij erg blij met de nieuwe kledingsponsor en de betrokkenheid van dit Musselkanaalster bedrijf bij onze fietsclub aldus voorzitter Hans Ravensbergen van FTC Musselkanaal.
Bij FTC Musselkanaal staat het plezier voorop om met elkaar te genieten van het fietsen in onze mooie regio en ver daar buiten. Onze regio biedt immers vele mogelijkheden om mooie uitdagende en verrassende routes te rijden en te verkennen.


Interesse om een keer mee te fietsen? Neem een kijkje op onze site https://www.ftcmusselkanaal.nl aldus de voorzitter.

Op de foto een selectie van leden van FTC Musselkanaal bij kledingsponsor Manning.
Foto gemaakt door Bep Rook.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.