Reliplan Nederland B.V. ook goed vertegenwoordigd in Noord-Nederland

Foto: W Meendering

NOORD NEDERLAND – Reliplan Nederland B.V., de marktleider op het gebied van aankoop, verkoop, verduurzaming en financiering van religieus vastgoed, zoals kerken, kloosters en dergelijke, is nu ook vertegenwoordigd in Noord-Nederland.

Reliplan is een landelijk onafhankelijk platform voor de herbestemming van kerkgebouwen en maatschappelijk vastgoed. Sinds 1991 heeft Reliplan zich gespecialiseerd in het verzamelen van kennis om de begeleiding van verkoop, aankoop en herbestemming van kerkgebouwen, kloosters, schoolgebouwen en ander bijzonder onroerend goed mogelijk te maken. Veelal gaat het hierbij om vastgoed dat deel uitmaakt van ons cultureel en monumentaal erfgoed. De aangesloten specialisten hebben veelal jarenlange ervaring in dit marktsegment. Gezien de grote database van zoekers en bijna dagelijks aanmeldingen van nieuwe zoekers zijn ze dringend op zoek naar kerken, kloosters, verenigingsgebouwen, scholen en dergelijke voor de verkoop.

Sinds begin maart 2024 is Wilt Meendering werkzaam als erfgoed adviseur voor Reliplan Nederland B.V. in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Voor zaken betreffende religieus vastgoed kunt u contact met hem opnemen.

Ingezonden

Op de foto’s: Kerken in Haule en Woldendorp

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.