Tai Chi introductiecursus bij ’t Hoeske te Borgerswold

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Veendam Beweegt organiseert een Tai Chi introductiecursus van 3 lessen voor senioren en volwassenen. De cursus vindplaats op woensdag 5, 12 en 19 juni van 14.00-15.00 uur, bij ’t Hoeske te Borgerswold naast de kinderboerderij. Deelname is gratis.

Wat is Tai Chi?

Tai Chi is een oorspronkelijke Chinese beweegactiviteit, waarbij het lichaam getraind wordt door vloeiende en harmonieuze bewegingen. De bewegingen worden altijd vanuit een staande positie uitgevoerd. De bewegingen zijn gericht op het verbeteren van evenwicht en balans. Tai Chi is zeer geschikt voor mensen die steviger op hun benen willen staan. Tai Chi wordt ook wel een ‘bewegende meditatie’ genoemd omdat het bijdraagt aan een ontspannen geest.

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: veendambeweegt@veendam.nl of kijk op de Veendam Beweegt App. Telefonisch aanmelden kan op maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 16.30 uur, tel: 06 – 86 85 68 64.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.