Veendammer Sportweek geopend met Kick-Off op het Museumplein

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Van maandag 27 mei t/m zondag 2 juni organiseert Veendam Beweegt samen met sport- & beweegaanbieders, de Veendammer Sportweek. Tijdens deze week openen de aanbieders hun deuren om de inwoners van de gemeente Veendam kennis te laten maken met sport en bewegen. Voorafgaand aan de week was er vrijdagmiddag een officiële Kick-Off op het Museumplein.

Veendammer Sportweek

Het doel van de Veendammer Sportweek is om het belang van bewegen, gezondheid én plezier onder de aandacht te brengen. Ook is het een mooie manier om de sport- & beweegaanbieders die gemeente Veendam rijk is in de spotlights te zetten en te promoten. Het aanbod van de Veendammer Sportweek is voor alle leeftijden en doelgroepen.

De activiteiten vind je in de Veendam Beweegt app en via www.veendambeweegt.nl.

Bron en foto’s: Peter Panneman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.