Bezoekers vermaken zich prima op de Dag van het Park (Update)

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Onder ideale weersomstandigheden vond vanmiddag in het Stadspark van Winschoten de Dag van het Park plaats. Het evenement werd goed bezocht.

Met maar liefst 65 onderdelen was er voor alle generaties iets te doen, zien, horen en beleven. Aan weerszijden van Bovenburen werd het park gebruikt om de bezoeker te vermaken en te informeren. Er waren demonstraties, clinics, workshops, optredens, informatieverstrekking, spelletjes en attracties. De band Alloway verzorgde er een van hun laatste optredens.

Wethouders Ericht Wünker en Gert Engelkens waren ook de hele middag aanwezig en waren zichtbaar onder de indruk van het evenement. Vanuit hun taak als jury bekeken zij alle aanwezige non-profit organisaties om te beoordelen wie dit jaar de leukste activiteit hadden.

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg, Klik HIER voor alle foto’s (twee delen!)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.