Politie zoekt oud type Dodge Ram na aanrijding in Wildervank

Foto: Dennie Gaasendam

WILDERVANK –  Zaterdagavond werden de hulpdiensten omstreeks 22:50 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Torenstraat in Wildervank. Bij aankomst bleek een aanrijding te zijn geweest met een mountainbiker. Ambulancemedewerkers hebben de man gecontroleerd.

Hij raakte lichtgewond maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. Wel werd er na het ongeval een Burgernetmelding uitgegeven door de politie. De politie was in verband met een verdachte situatie op zoek naar een oud type, licht van kleur, Dodge Ram. De auto reed zonder achterverlichting en had schade aan de voorkant. Bij aantreffen werd gevraagd direct 112 te bellen. Het onderzoek loopt nog.

Bron en foto’s: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.