Spreekuur voor grenspendelaars in Emmen

Foto: EDR

EMMEN – Tijdens een spreekuur op locatie in Emmen kunnen grenspendelaars en hun werkgevers op 7juni a.s. terecht bij GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR). Belangstellenden krijgen informatie op het gebied van sociale verzekering, ouderdomspensioen en belasting.

Tussen 13.00 en 17.00 uur zal een adviseur van GIP EDR aanwezig zijn op het kantoor van UWV aan de Verlengde Spoorstraat 2 in Emmen. Deelname aan het GIP EDR-Spreekuur is gratis, maar aanmelden noodzakelijk.

Heeft u belangstelling voor een afspraak?

Stuur dan een e-mail naar gip@edr.eu en vermeld hierin ook het telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent. Een van onze GIP EDR-adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.


Bij GIP EDR kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, studeren en ondernemen in het buurland. Naast de maandelijkse spreekuren in Emmen, Papenburg, Groningen en Bad Nieuweschans kan er ook een afspraak worden gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek bij GIP EDR op kantoor in Bad Nieuweschans.

Grenspendelaars en andere belangstellenden kunnen de adviseurs op werkdagen, tussen 9.00 en 17.00 uur, voor vragen telefonisch bereiken via +31 (0)597 521818.

De dienstverlening van GIP EDR wordt mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de Duitse deelstaat Niedersachsen, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de provincies Groningen en Drenthe, de Arbeidsmarktregio Drenthe, de Landkreise Emsland en Leer en de Agentur für Arbeit Nordhorn.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.