Angela Prins presenteert allernieuwste boek

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Gisteren verscheen het allernieuwste boek Minako en de pan met spinazie van de Veendammer schrijfster Angela Prins, die al 5 succesvolle kookboeken schreef en ruim 20.000 kinderen kookles gaf in de afgelopen jaren. Het is een productie samen met Staalboek/Staal Communiceert. Ze geeft dit boek in eigen beheer uit, en draagt het op aan haar kleindochter Jinte.

Angela Prins groeide op in een groot gezin waarin lekker, gezond en veelzijdig eten al van jongs af aan centraal stond. Ze is oprichter van Kinderkeuken Stampot Janssen. Daarnaast schreef ze eerder vijf kookboeken: ‘Patatje Zwaardvis’, ‘Bij ons is alles lekker’, ‘De smaak te pakken’, ‘Huisgemaakt’ en ‘Fris Frituren’. Wiert Noorda schreef de vertellingen bij de prenten in MINAKO. Hij is de echtgenoot van Angela Prins en de opa van Jinte.

Minako en de pan met spinazie is een boek voor de allerkleinsten. Een prentenboek waarin eten centraal staat en een voorleesboek vol vertellingen die ook gaan over voedsel. Zo staat in de vergadering van de schapen de maaltijd dampend voor de schaapjes klaar, terwijl in Honger als een beer, de beer in een verse andijviekrop scharrelt. Minako en de pan met spinazie is tegelijkertijd een echt kookboek met recepten, want het eten dat je in de prenten ziet, kun je ook zelf maken!

Meer info: www.staal-boek.nl/winkel/minako

Bron: Peter Panneman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.