Veendam maakt zich op voor Leutje Sail (foto-update)

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Veendam maakt zich op voor de tweede editie van Leutje Sail.

In de haven ligt al een flink aantal schepen en er komt nog een aantal bij. Zaterdag is de locatie Molenstreek, Blankensteinkade, Bocht Oosterdiep en ook het Veenlustplein en centrum het decor van ‘Nedmag’s Leutje Sail’. En is er van alles te zien en te doen rondom het water. Op een podium in de haven zijn de hele middag optredens van verschillende shantykoren. Ook zullen radiografisch bestuurbare bootjes op het water voor een klein spektakel zorgen.

Dit evenement, dat wordt georganiseerd door stichting Bogdike, naar het idee van Veendammer Peter Panneman, begint om 13.00 en duurt tot 17.00 uur.

Bron en foto’s: Peter Panneman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.