Ruim 70 auto’s aan de start bij Rally Veendam-Leer-Veendam

Foto: Gerda Boeijing

VEENDAM – Onder ideale weeromstandigheden zijn vanmorgen om negen uur maar liefst 72 oldtimers maar ook youngtimers en special cars vanaf het Museumplein van start gegaan voor de Rally Veendam-Leer-Veendam.

Ook deze 18e editie was weer een uitdagende rit, met diverse leuke opdrachten. Via Onstwedde en Bourtange reden de deelnemers naar Leer. Onderweg werd gezorgd voor een lunch, waarna de terugreis via Winschoten werd aanvaard, om vervolgens rond 15.30 uur de finish aan het Museumplein in Veendam te passeren. De deelnemers reden daarna naar de Ranch aan de Parkweg Borgerswold in Veendam voor o.a. de prijsuitreiking in diverse categorieën en een afsluitende BBQ.

Tekst: Peter Panneman

Foto’s: Gerda Boeijing en Peter Panneman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.