Nachtzwemmen en zwemvierdaagse in Openluchtzwembad De Barkhoorn

Foto: Ron Teunissen

SELLINGEN – In Openluchtzwembad De Barkhoorn kun je weer mee doen aan nachtzwemmen en de zwemvierdaagse.

Nacht Zwemmen

Openluchtzwembad De Barkhoorn in Sellingen houdt op vrijdag 26 juli het jaarlijkse nacht zwemmen. Kinderen tot 12 jaar zwemmen 250 meter, de overige deelnemers 500 meter. Voor iedereen die de vereiste meters zwemt, is er een herinnering. Aanmelding voor het nacht zwemmen kan op vrijdag 26 juli vanaf 21.30 aan de kassa van het zwembad. Het nacht zwemmen begint om 22.00 uur.

Zwemvierdaagse

Liefhebbers van de Nationale Zwemvierdaagse kunnen vanaf maandag 29 juli  weer de zwemvierdaagse zwemmen in zwembad De Barkhoorn in Sellingen.

De formule van de zwemvierdaagse is eigenlijk heel eenvoudig; deelnemers dienen gedurende minimaal 4 dagen 500 meter per dag te zwemmen en kinderen tot en met 10 jaar 250 meter. Ook ouderen mogen 250 meter zwemmen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.