Automobilist gewond bij ongeval Bellingwolde

Foto: Chris Kranenborg

BELLINGWOLDE – Vanavond is bij een eenzijdig ongeval een automobilist gewond geraakt.

Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder van een personenauto, met daarachter een aanhanger, vanavond rond acht uur op de Nieuwlandseweg in Bellingwolde de controle over zijn voertuig. Hij belandde met zijn auto in de berm, waarna de auto kantelde en liggend op de zijkant tot stilstand kwam.

De hulpdiensten, waaronder brandweer Bellingwolde, kwamen ter plaatse. De bestuurder is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Berger Fruitema heeft de auto en de aanhanger afgevoerd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s: Chris Kranenborg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.