Geslaagde viswedstrijd voor de jeugd bij District de Grensstreek

Eigen foto

VLAGTWEDDE – District de Grensstreek organiseerde vrijdag een viswedstrijd voor de jeugd.

Afgelopen vrijdag 7 juni heeft District de Grensstreek een viswedstrijd voor de jeugd georganiseerd, Hiervoor hadden zich elf kinderen aangemeld. Ze werden in twee groepen verdeeld: tot 12 jaar en 12 jaar en ouder.

Nadat Jan Begeman en Dikkie Blokzijl gras hadden gemaaid, nummers en emmers hadden geplaatst kon om 18.00 uur de wedstrijd beginnen. Eerst moest er om een visstek geloot worden. Noellë Beukers (5 j) trok het lootje met nummer 1 en dat bleek meteen de beste plek te zijn. Met een lengte van 145.5 cm werd zij de winnaar in de groep tot 12 jaar. Daarna volgden: Charity Jonkers(6 j), Roderik Rendering(9 j) en Fenna Gacka(9 j).

Sven Eefsting(13 j), had de meeste lengte van 98 cm in de categorie 12 jaar en ouder. Daarna volgden: Jesse Eewema(13 j), Sam Bolsenbroek(12 j) Thijs Musch(12 j), Neva Weijers(12 j) Wesley Rendering(13 j) en Lenn Bulder(14 j).

Om 20.15 was het einde van de wedstrijd. Het was de hele avond droog geweest, maar het werd toch wat kouder. De prijzen werden bij Partycentrum Rendering uitgereikt. Daar werden de kinderen getrakteerd op een glas fris en een frikadel of kroket.

De familie Steenhuis werd bedankt voor de organisatie, de inkoop van de bekers en het mooi verpakte snoep.

C. Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.