Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Sögel

Tussen 8.00 en 17.45 uur is aan de Clemenswerth in Sögel bij een caravan ingebroken. Er werd een speaker gestolen. De schade is gering.

Papenburg

Tussen 2 en 9 juni is bij een woning aan de Feilings-Goarden in Papenburg een poging tot inbraak gedaan. Er werd een raam vernield, maar de daders zijn niet binnen geweest. De schade bedraagt ruim 200 euro.

Lathen

Tussen zaterdag 17.00 en zondag 9.00 uur is aan de Mühlentannen in Lathen bij een bedrijfspand ingebroken. Er werd daar uit meerdere voertuigen gereedschap gestolen. De hoogte van de schade staat nog niet vast.

Haren

in de nacht van zaterdag op zondag zijn op de begraafplaats aan de Maximilianstraße in Haren/Rütenbrock meerdere beelden en graflichten gestolen. De politie verzoekt getuigen met het politiebureau in Haren te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.