Luister dinsdagavond naar Tony’s Pop Uur, met pop- en rockmuziek uit vervlogen tijden

Foto: Jan Glazenburg

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Luister jij dinsdagavond naar de live uitzending van Tony’s Pop Uur bij RTV  Westerwolde vanuit de studio in Vlagtwedde van 18.00 uur tot 20.00 uur?


In Tony’s Pop Uur,  een informatief muziekprogramma, hoor je vooral pop- en rockmuziek uit de vervlogen tijden, met als hofleverancier muziek uit de zeventiger en tachtiger jaren. Maar naast oldies is er ook aandacht voor meer recente muziek en in het eerste uur ook altijd Nederlandstalige popmuziek.
En ook in het 1e uur in het wekelijks terugkerende rubriek “In the spotlight” is aandacht voor nieuw uitgekomen albums of binnenkort uitkomende albums.

Zo staat de band “The Script” in de spotlight want de band is back! De eerste single Both Ways van hun nieuwste album Satellites dat op 16 augustus van dit jaar uit zal komen hoor je morgen in Tony’s Pop Uur. Alle leden van de band zijn tussen de 40 en 50 jaar oud, maar dit lied klinkt alsof het van een jonge boyband is. Een hip, vrolijk lied dat veel belooft voor de aankomende singles en uiteraard het album!
Naast bekende ook veel onbekende muziek. In de uitzending van morgen komen o.a. de IJslandse zangeres Björk, De Oostenrijker Falco en de Amerikaans zanger, gitarist Charlie Daniels, gespecialiseerd in countrymuziek en southern rock voorbij. Boudewijn de Groot en Henk Westbroek zorgen voor de Nederlandstalige inbreng. Klassiekers zoals o.a. Monday Monday van de Buffoons en Travelin in the U.S.A. van jawel The Bintangs hoor je in het 2e uur. Kortom heel veel variatie in de muziek.

Ben je nieuwsgierig?
Luister dan morgen van 18.00 uur tot 20.00 uur naar Tony’s POP UUR op RTV Westerwolde. Heb je nou een plaat die je een keer in het programma wilt horen, stuur dan een e-mail naar tonyspopuur@radiowesterwolde.nl
Presentatie: Tony Klaassens

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.