Activiteitencommissie v.v. Westerwolde organiseert weer een voetbalpool

Foto: HJ Pleiter

VLAGTWEDDE – Van vrijdag 14 juni t/m zondag 14 juli vindt in Duitsland het Europees Kampioenschap voetballen voor mannen plaats. Zoals u weet neemt ook het Nederlands elftal deel aan dit toernooi. Ook nu weer organiseert de Activiteitencommissie (AC) van de v.v. Westerwolde een voetbalpool m.b.t. dit Europees kampioenschap.

Op de site van de voetbalvereniging (www.vvwesterwolde.nl) kunt u het formulier voor deze pool in WORD (voetbalpool) downloaden. Het ingevulde formulier kan dan (gratis) tot en met vrijdag 14 juni vóór aanvang van de openingswedstrijd Duitsland – Schotland op papier (Oostersingel 14, Vlagtwedde) of digitaal (hjpleiter@hetnet.nl) ingeleverd worden. In principe kan iedereen (wel of geen lid van de v.v. Westerwolde) deelnemen aan de pool. Door deel te nemen dingt u mee naar een mooie prijs.

Voor zover mogelijk zullen we proberen van tijd tot tijd een update m.b.t. de tussenstand van de pool naar de deelnemers te versturen. Uiteraard rekent de AC weer op een grote deelname.

Klik HIER voor de link naar de pool

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.