Dieren in beslag genomen bij woning Veendam

Foto: Jan en Catharina Glazenburg

VEENDAM – Bij een woning in Veendam zijn gisteren meerdere dieren in beslag genomen.

Gisteravond kregen agenten een melding dat er bij een woning in Veendam ratten waren ontsnapt en dat er een vreemde geur bij de woning hing. Agenten troffen in de woning meerdere diersoorten aan. Er werden honden, gekko’s, slangen, muizen en ratten aangetroffen.

De hygiënisch toestand van de woning was verre van bevorderlijk voor de gezondheid van mens en dier. Na overleg met de Officier van Justitie zijn alle dieren in beslag genomen. Alle dieren hebben een goede opvangplek gekregen en zullen worden door een dierenarts worden onderzocht. Een opsporingsonderzoek wordt opgestart.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.