Veel spullen vinden nieuwe eigenaar bij rommelmarkt CJV Excelsior

Foto: Aike Godlieb

VLAGTWEDDE – Zaterdagmiddag organiseerde jeugdvereniging CJV Excelsior voor de 52 keer de jaarlijkse rommelmarkt.

Om 13:00 uur werd de markt geopend en liepen vele koopjesjagers het plein op om een van de prachtige oude spullen te kopen. Ook dit jaar waren door de vrijwilligers ontzettend veel spullen opgehaald. Deze werden bij gebouw ’t Kruispunt in Vlagtwedde aan de man gebracht. Er was weer veel elektronica, fietsen, kinderspeelgoed, kleding, kopjes schotels en glazen.

Vanaf 14.00 uur werden de meest exclusieve artikelen per opbod verkocht. Ook aan de inwendige mens was gedacht. Om vier uur was de rommelmarkt afgelopen. Daarna werd het plein en in het gebouw binnen enkele uren ontruimd en weer schoon gemaakt.

Verslag, presentatie, camera en montage : Aike Godlieb

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.