Beelden schietincidenten Oude Pekela en Winschoten vanavond in Opsporing Verzocht

Foto: Jan en Catharina Glazenburg

OUDE PEKELA, WINSCHOTEN – Vanavond worden in het programma Opsporing Verzocht beelden vertoont van schietincidenten in Oude Pekela en Winschoten.

In de uitzending van Opsporing Verzocht zijn vanavond beelden te zien van schietincidenten in Winschoten en Oude Pekela. Op 10 juli werd rond 06.25 uur op een woning aan de Veerstraat in Oude Pekela geschoten. Ook een pand aan de Feiko Clockstraat was die dag het doelwit van een schietincident. Er raakte niemand gewond.

Op 12 juli werden kogelgaten ontdekt in een ruit van Sportcafé No 14 op het Marktplein in Winschoten. Een dag later werd om 06.10 uur een poging gedaan om een horecapand aan het Marktplein te beschieten.

De politie zegt over nieuwe beelden van voor, tijdens en na de schietincidenten te beschikken. Deze worden vanavond in het programma Opsporing Verzocht getoond. Het programma wordt uitgezonden op NPO 2 en begint om 20.26 uur.

Catharina  Glazenburg

https://twitter.com/POL_Groningen/status/1802683178026451297

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.