Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Op 14 juni is om 14.18 uur op de Bahnhofstraße in Weener de VW van een 70 jarige bestuurster aangereden. De vrouw wou vanaf de Bahnhofstraße linksaf de Risiusstraße inslaan, maar werd daarbij door een onbekende automobilist, die ook die afslag wou nemen, aangereden. De vrouw bleef ongedeerd, maar aan haar wagen ontstond schade. De veroorzaker is doorgereden.

Op 21 juni is om 11.15 uur op de Boenster Straße in Weener een tegemoetkomende onbekende automobilist tegen de buitenspiegel van de Renault van een 64 jarige man gereden. Hierdoor ontstond schade. De veroorzaker is doorgereden.

Meppen

Maandag is tussen 14.55 en 15.15 uur op een parkeerplaats aan de Bahnhofstraße een Audi A6 aangereden. De politie is op zoek naar de dader.

Börger

Om 11.30 uur controleerden agenten van het korps Hümmling-Sögel gisteren de 47 jarige bestuurder van een Opel Corsa. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Een ademtest wees 2,07 promille aan. Ook bleek dat de wagen niet geregistreerd en verzekerd was. De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs. De man werd voor bloedonderzoek meegenomen en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.