Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Gistermorgen is om 11.40 uur op een terrein aan de Betlehem Links een oude boot in brand gestoken. Dit gebeurde tijdens een feest dat daar gaande was. De brandweer van Papenburg Obenende kwam om het vuur te blussen. Bij de bluswerkzaamheden ondervond de brandweer hinder van de aanwezige feestgangers. De politie heeft een 27 jarige man wegens brandstichting aangehouden.

Haren

Gisteravond schampte een onbekende weggebruiker om 18.35 uur op de Schloßallee een langs de kant van de weg geparkeerde Ford Tourneo. Hierdoor ontstond schade. De veroorzaker is doorgereden.

Tussen 11.00 en 16.00 uur is gisteren op de parkeerplaats Heidehäuser van vakantiepark “Schloß Dankern” aan de Rentmeisterstraße een BMW 3161 aangereden. De dader is er vandoor.

Vrijdag is tussen 10.20 en 10.40 uur op een parkeerplaats aan de Rütenbrocker Straße een BMW X3 aangereden. Ook in dit geval is de dader zonder zich om de schade te bekommeren er vandoor gegaan.

Meppen

Donderdagmiddag is om 15.30 uur aan de Herzog-Arenberg-Straße een 54 jarige fietser aangereden. Dit gebeurde met een zwarte SUV, die vanaf de Herzog-Arenberg-Straße rechtsaf de Bahnhofstraße in reed. Bij de aanrijding raakte de fiets beschadigd. Voor zover bekend waren er geen gewonden. De bestuurder van de SUV is doorgereden.

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.