Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland (Update)

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Fresenburg

Gisteravond is rond 18.50 uur een nog onbekende automobilist tegen de spoorbomen in de Gartenstraße gereden. Hierdoor ontstond schade. De politie is op zoek naar de automobilist en/of getuigen van de aanrijding.

Meppen

Donderdag is tussen 15.00 en 15.40 uur op een parkeerplaats aan de Hasebrinkstraße een VW Touran aangereden. De VW heeft schade. De veroorzaker is onbekend.

Tussen zaterdag 21.00 en zondag 16.15 uur is bij een restaurant aan de Nagelshof ingebroken. De daders hebben zich met geweld toegang tot het gebouw verschaft en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Dörpen

Vanmorgen belandde de bestuurder van een groene Mercedes Sprinter om 5.45 uur door onbekende oorzaak deels op de linker weghelft van de Neudörpen. In een bocht schampte hij een tegemoetkomende bestelbus. De bestuurder daarvan probeerde nog uit te wijken. Bij de aanrijding raakten de beide buitenspiegels elkaar. De bestuurder van de Mercedes is doorgereden.

Heede

In de nacht van 29 op 30 juni is rond half één de bestuurder van een zilvergrijze Mercedes Benz op het industriegebied Noord in Heede eerst tegen een afrastering en daarna tegen een heg gebotst.De automobilist is vervolgens doorgereden zonder zich om de schade te bekommeren.

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.