Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Esterwegen

Bij een ongeval op de B401 is gistermiddag om half vijf een 26 jarige motorrijdster zwaargewond geraakt. De vrouw reed achter haar 60 jarige rij-instructeur in de richting Dörpen. Zij kwam in een bocht door onbekende oorzaak in de berm terecht en viel. Zij is naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Surwold

Bij een ongeval op de Esterweger Straße zijn gistermiddag om drie uur twee personen gewond geraakt. Een 60 jarige bestuurster van een Opel Meriva belandde door onbekende oorzaak in de linker berm en sloeg over de kop. De wagen kwam op een akker tot stilstand. De bestuurster raakte zwaargewond. Een een acht jarige jongen, die bij haar in de auto zat, liep lichtere verwondingen op. Een tien jarige jongen kwam met de schrik vrij.

Meppen

Tussen zaterdag 15.00 en maandag 05.45 uur is bij een jongerencentrum aan de An der Bleiche ingebroken. Er is geld gestolen.

Tussen vrijdag 13.50 en maandag 10.00 uur is vanaf een opslagplaats aan de Fillastraße 6.000 meter kabel gestolen. De schade bedraagt 12.500 euro.

Weener

Op 29 juni zijn tussen 07.00 en 09.30 uur aan de Maelanne in Weener twee autobanden van een Citroën e-C4 lek gestoken. De politie verzoekt getuigen zich te melden.

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.