Gewonde bij steekincident Drentse Mondenweg

Foto: Ronny
NIEUW-BUINEN – Bij een steekincident ter hoogte van de Drentse Mondenweg (N379) is vanmiddag rond tien voor vier een persoon gewond geraakt.
Naar verluidt is een fietser, die op het fietspad langs de Drentse Mondenweg, tussen Nieuw-Buinen en 2e Exloërmond reed, om iets voor vier uur van zijn fiets gerukt en mishandeld. Hierbij is hij in zijn rug gestoken. Hij raakte lichtgewond. Mogelijk wou de dader de fiets van het slachtoffer stelen.
De dader is een aardappelveld in gerend.  Hij is later door de politie ingerekend en meegenomen naar het politiebureau.
Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers behandeld.
De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Specifiek zoeken ze de bestuurder van een witte auto en een scooter die langsgereden zijn. De politie denkt dat zij iets gezien hebben en hoopt dat zij contact met de politie willen opnemen. Getuigen mogen bellen met 0900 – 8844.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.