Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Aschendorf

Op 28 juni is tussen 18.45 en 19.20 uur een in de berm van de Waldseestraße grijze Mercedes E klasse aangereden. Er is schade aan de achterdeur aan de passagierszijde. De schade wordt op 2.000 euro geschat. De veroorzaker is doorgereden.

Börger

Op 28 juni is rond 12.00 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Breddenberger Straße in Börger een witte VW Polo aangereden. De schade bedraagt 3.000 euro. De veroorzaker is onbekend.

Surwold

In verband met een aanrijding op 1 juli om 16.20 uur is de politie op zoek naar de bestuurder van een zwarte Skoda Combi. De aanrijding vond op de K113 tussen Neubörger en Breddenberg plaats. De bestuurder van de Skoda reed richting Breddenberg en kwam ter hoogte van de Kirchstraße (K116) op de verkeerde weghelft terecht. De 24 jarige bestuurder van een Audi A6 moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen en botste daarbij tegen een paaltje. De bestuurder van de Skoda is doorgereden.

Bunde

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een tractor en een personenauto. Het ongeluk vond vrijdag rond 11.15 uur op de Steinhausstraße in Bunderhee plaats. De beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing toen een 16 jarige tractorbestuurder ter hoogte van de Eichenstraße met een tractor van het merk Case New Holland vanaf een erf de Steinhausstraße op reed.  Hij botste daarbij tegen de zijkant van een tegemoetkomende gele Fiat Panda van een 74 jarige vrouw. Er raakte niemand gewond. Op dat moment reden er meerdere tractors, die versierd waren met ballonnen, op de Steinhausstraße. Getuigen van de aanrijding worden verzocht de politie van Weener te bellen.

Meppen

Tussen maandag 19.00 en dinsdag 7.15 uur is aan de Zeissstraße bij een werkplaats ingebroken. Hierbij werd geld buitgemaakt.

Gistermiddag is tussen drie en vijf uur in een parkeergarage bij een supermarkt aan de Am Neuen Markt een grijze Hyundai i20 aangereden. De wagen heeft voor 1.000 euro schade aan de passagierskant. De veroorzaker is onbekend.

 

 

 

 

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.