Ondanks het druilerige weer een gezellige jaarmarkt in Onstwedde

Foto: Johannes Velthuis

ONSTWEDDE – Vandaag werd in Onstwedde de jaarmarkt gehouden.

Zaterdag barstte in Onstwedde de feestweek, die wordt georganiseerd door Handelsvereniging Onstwedde en Jeugdsoos de Boerderij, weer los. Zoals gebruikelijk was het op de woensdag weer tijd voor de jaarmarkt. Van één tot negen uur waren er naast een braderie en rommelmarkt ook oude ambachten, kindervermaak en gezellige terrasjes.

Helaas gooide het druilerige weer enigszins roet in het eten.

Johannes Velthuis maakte onderstaande reportage. Meer foto’s vindt u HIER.

De rest van het programma ziet er als volgt uit:

Op donderdagmiddag 4 juli staat er een ouderenmiddag op de planning. Een muziekbingo met medewerking van het Shantykoor Stormwind! Start 14.00 uur.

Gein op het pleindonderdag 4 juli 18.30 uur

Twee jaar op een rij werd Fiets ‘m erin georganiseerd en dit was zeer geslaagd! Zoiets kan dan ook zeker niet ontbreken in de feestweek. Tijd voor een nieuwe variant: Gein op het plein! Rijd met de skelter van de baan en ga voor de snelste tijd! Aanmelden kan via: https://linktr.ee/jsdb

Kindermiddag

Op vrijdagmiddag 5 juli is er een kindermiddag. Kom gezellig langs in de tent waar je onder andere kunt schminken, knutselen, spelletjes kunt doen of lekker kunt dansen!

Feestavond met DJ Elibo en DJ Rik Bieze

Op vrijdagavond 5 juli het weekend beginnen met een heerlijk avondje met DJ Elibo en DJ Rik Bieze.

Kaarten kopen? Klik op deze link: https://www.onlineticketsverkopen.nl/winkel/2690 of bij Jeugdsoos en Snackbar ’t Wold. Als je kaarten wilt voor de vrijdag- en zaterdagavond kun je een combiticket kopen . Deze zijn online niet verkrijgbaar.

Terrassenmiddag zaterdag 6 juli vanaf 14.30 uur.

Zaterdagavond 6 juli komt Fantix de tent op zijn kop zetten.

Aanvang 20.30 uur.

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.