Helpt u Gonda mee een mobiliteitspak aan te schaffen

Eigen foto

MUSSELKANAAL – Voor Gonda is een crowdfundingactie gestart om een mobiliteitspak aan te schaffen.

Gonda Arends uit Musselkanaal is 53 jaar. Op 23 september vorig jaar werd haar leven op de kop gezet. Ze kreeg tijdens haar werk als postbezorger bij MSG een hersenbloeding. Ze raakte halfzijdig verlamd.

Ze werd vier weken opgenomen in het Scheperziekenhuis in Emmen en ging daarna naar Zwolle voor revalidatie. Gonda werkt hard aan haar herstel. Ze doet drie keer per week  aan krachttraining, wandelt met ReumActief, zwemt en fietst.

Gonda houdt van handwerken. Ze is actief bij Atelier Speldenkussen in Barnflair en het handwerkcafé in Het Lint in Musselkanaal.

Gonda wil graag weer mobiel worden, haar balans terugwinnen en haar arm/handfunctie herstellen. Hiervoor wil ze graag een Mollii Suit aanschaffen.  Zo’n mobiliteitspak kost 9.000 euro. Dit wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Daarom is voor Gonda een crowdfundingactie gestart om het bedrag bij elkaar te krijgen.

Geeft u Gonda haar mobiliteit weer terug?

Klik HIER om naar de crowdfund pagina te gaan.

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.