Vier gewonden bij steekpartij bij coffeeshop Groningen

Foto: Teunis Streunding (archieffoto)

GRONINGEN – Bij een steekpartij in een coffeeshop aan het Damsterdiep in Groningen zijn vanmorgen vier personen gewond geraakt.

Om ongeveer 09:00 uur kreeg de politie een melding van een geweldsincident bij coffeeshop The Happy aan het Damsterdiep in Groningen. Daarbij zijn vijf personen gewond geraakt. Meerdere eenheden van de politie en ambulances kwamen ter plaatse. De omgeving werd afgezet en er werd onderzoek gedaan naar wat er precies is gebeurd.

Er is een verdachte aangehouden. Het is een 36 jarige man zonder vaste verblijfplaats. Hij is een van de gewonden.

Vier personen, drie mannen en een vrouw,  zijn gewond geraakt. Drie personen zijn naar het ziekenhuis gebracht, waarvan één zwaargewond. De vrouw raakte lichtgewond en kon ter plaatse worden behandeld aan haar verwondingen.

Update: De andere personen die gewond zijn geraakt bij het geweldsincident betreffen een 63-jarige man uit Groningen en een 25-jarige vrouw en 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Politie Groningen

Coffeeshop The Happy  blijft p last van gemeente Groningen tot 1 augustus gesloten.  In april van dit jaar moest de shop ook al dicht vanwege verschillende ‘geweldsincidenten’.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.